Despre noi

Pentru a satisface cele mai exigente asteptari, unitatea noastra ofera un confort deosebit si un personal tanar cu experienta profesionala bogata.

Scopul unic - Satisfacerea asteptarilor clientilor!

Imprejurimile pensiunii cu terasa, foisor, fantana arteziana, verdeata si flori compun un ambient relaxant pentru dumneavoastra fie ca sunteti in concediu, la o masa festiva, discutie de afaceri sau cu alta ocazie. Va puteti rasfata cu preparatele deosebite ale restaurantului nostru zilnic, intre orele 9.00 - 24.00.

Camerele elegant mobilate de la Pensiunea Europa sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat si cablu, un minibar si o baie cu cada cu hidromasaj sau dus. Halate de baie sunt oferite gratuit, iar papuci de interior pot fi solicitati, fara costuri suplimentare.

Se asigura un acces usor, unitatea noastra fiind situata in apropiere de zona centrala a orasului, pe unul dintre bulevardele principale din Targu-Mures. O statie de autobuz se afla la 150 de metri distanta. Gara este la 2 km, iar Aeroportul Transilvania se afla la 12 km.

Renumele Pensiunii Restaurant Europa este cunoscut si recunoscut atat in tara cat si in strainatate de toti cei care au beneficiat de serviciile noastre de cazare sau de specialitatile delicioase din bucataria traditionala sau internationala ale restaurantului.

Continuarea investitiilor la Pensiunea Restaurant Europa urmareste in principal tehnologizarea unitatii la ultimlele standarde, dezvoltarea portofoliului de servicii, noi preparate culinare, formarea profesionala perpetua a personalului angajat.