Restaurant

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un colectiv tanar, dar experimentat, care este gata sa va transforme visul in realitate la preturi decente si accesibile.

Rasfata-te intr-o ambianta placuta!

Restaurantul dispune de doua sali de mese cu o capacitate totala de 180 de locuri, si un separeu de 18 locuri situat la nivelul doi al pensiunii, cu o capacitate de 18 locuri, oferind un cadru intim si discret.

O locatie eleganta si primitoare, ofera un meniu diversificat, atat cu bucate traditionale romanesti cat si cu specialitati internationale, pentru pranzuri linistite si cine romantice.

Barul restaurantului pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si una din cele mai bune cafele din zona. Vinurile fin alese din podgoriile nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferite de bucataria restaurantului.

In zilele toride sau in serile calde de vara va puteti destinde pe terasa restaurantului sau in foisorul de vara al pensiunii intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare.

Spre Galerie

Organizam nunti, botezuri, mese festive.

Sala sau locul in care musafirii sunt invitati sa petreaca alaturi de dumneavoastra joaca un rol important in reusita evenimentului pe care doriti sa il sarbatoriti.

De accea noi, colectivul Europa, in frunte cu managerii ne implicam activ in amenajarea si decorarea salii de mese, intampinarea si deservirea oaspetilor dumneavoastra.

Restaurantul Europa va propune idei de aranjamente si culori pentru ca receptia invitatilor dvs. sa fie de neuitat. Puteti alege una dintre variatele teme cromatice pe care vi le punem la dispozitie pentru decorarea salii de restaurant:

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un colectiv tanar, dar experimentat, care este gata sa va transforme visul in realitate la preturi decente si accesibile.

Cheia reusitei evenimentului, fie el nunta, botez sau aniversare, este comunicarea si colaborarea stransa cu clientii nostri, ceea ce ne permite sa le satisfacem cerintele si in cele mai mici detalii.

Spre Galerie