Bine ati venit la Europa Pensiune-RestaurantBucurati-va de lux si confort pe deplin la Pensiunea-Restaurant Europa, o casa de oaspeti evaluata la 4 stele, care combina eleganta intalnita la hotel cu atmosfera calda si primitoare a restaurantului. Acesta ofera numeroase facilitati turistilor aflati in cautare de relaxare, precum si, in egala masura, celor aflati in interes de serviciu, in Targu Mures.

Inima Transilvaniei

Pensiune-Restaurant in Targu Mures.

In pitoreasca depresiune a Transilvaniei, unde natura a imbinat frumusetea dealurilor inverzite cu valea Muresului, se afla situat orasul Targu-Mures.

Aici, pentru dumneavoastra am imbinat un confort hotelier in regim pensiune de 4 stele cu un restaurant care confera o atmosfera calda si primitoare.

Mai mult

Cazare de patru stele

Pensiunea dispune de un numar de doua apartamente si zece camere, dotate la ultimele standarde.

Mai mult

Pe gustul tuturor

Bucataria Europa va ofera preparate culinare deosebite, atat din bucataria romaneasca traditionala cat si din cea internationala.

Mai mult

Parerile clientilor nostri

A fost nemaipomenit sa petrecem concediul la Pensiunea Europa. Staff-ul foarte saritor si bine instruit! 5 stele!

Petre, 27/01/2014

Am avut botezul fetitei noastre anul trecut, totul a fost la superlativ. Recomandam!

Lavinia&Adi, 12/04/2014

totul a fost impecabil la nunta fiului nostru.,,,.o adevarata echipa de profesionisti,,..recomandam cu drag si multumim pe aceasta cale tuturor angajatilor si managementului Pensiunii Europa

valer si ecaterina 5 septembrie 2015, 18/09/2015

Alegerea perfectă ! Am petrecut câteva zile într-un mediu curat, plăcut și primitor, întâmpinat de un personal ce a dat dovadă de profesionalism, permanent cu zâmbetul pe buze (similar cu standardele Canadiene). Bucătar(i) pricepuți, mâncăruri extraordinare pentru toate gusturile. Recomand cu încredere ! ! ! Mulțumim mult pentru servicii.

Attila Jakab , 25/08/2016